Kesäkierrokset 2020

Kesällä 2020 Oulun seudun oppaat toteuttavat opastettuja kävelykierroksia Oulussa yhteistyössä Oulun ev.-lut. seurakuntien ja Go Arctic Eventsin kanssa. Kierroksia järjestetään kesäkuun lopusta elokuun alkupuolelle.englanninkielinen_kierros003

Tämän kesän uutuuskierroksia ovat Oulun lähiseudulla toteutettavat kävelykierrokset, joissa pääset tutustumaan pintaa syvemmältä Oulun lähiseudun helmiin. Lähde kanssamme lähiseuturetkelle Muhoksen Leppiniemeen, tutustumaan Koitelin värikkääseen historiaan, vanahaan Liminkaan tai vaikkapa Iin Vanhan Haminan kujille ja sokkeloihin.

Myös monet aiemmilta vuosilta tutut kierrokset ovat ohjelmistossa, samoin kuin hautausmaakierrokset Oulun hautausmaalla ja Oulujoen kirkon seudulla. Tämä jos mikä on lähimatkailua parhaimmillaan!

Poikkeustilanteesta johtuen sekä kävely- että hautausmaakierroksille tulee ostaa liput tai ilmoittautua ennakkoon. Näin voimme taata ryhmien koon säilymisen turvallisena, jolloin turvaetäisyydet voidaan säilyttää kierroksen aikana.

Katso lisätiedot, tarkat ajankohdat, teemat ja turvallisuusohjeet kesäkierrosivultamme.

Tavataan taas kesäkierroksilla!