Ota opas!

Oulun seudun oppaat ry:n auktorisoidut matkailuoppaat ovat palveluksessasi, kun haluat tutustua Ouluun ja Oulun seutuun, alueen ihmisiin ja elämään pintaa syvemmältä. Oppaan johdolla retket, kohdekäynnit, kiertoajelut ja kävelykierrokset saavat uutta sisältöä ja tarjoavat niin avojalakasille kuin tullista tulleillekin yllätyksiä ja uutta tietoa.

Auktorisoitu matkailuopas on opasyhdistyksen jäsen, joka on suorittanut Suomen Opasliiton hyväksymän matkailuoppaan koulutuksen ja/tai matkaoppaan ammattitutkinnon.

Valmiiksi suunniteltuja kiertoajeluja ja kävelykierroksia on tarjolla useilla eri teemoilla. Oulun seudun oppaat ry:n kielivalikoimaan kuuluvat seuraavat kielet: suomi, ruotsi, englanti, hollanti, italia, japani, kiina, kreikka, ranska, saksa, unkari ja venäjä.

Oulun seudun oppaiden opastuspalveluiden myyntiä hoitaa Go Arctic Travel, josta opastukset voi tilata.

TEKIJÄNOIKEUDET

Opastukset ja opastustilanteet ovat tekijänoikeuksien alaisia, joten jokaisella oppaalla on tekijänoikeudet omiin opastuksiinsa. Opastuksen tai opastustilanteen äänittäminen, video- ja valokuvaaminen tai muunlainen taltiointi on kielletty ilman oppaan antamaa nimenomaista lupaa ja suostumusta.

OTA OPAS – KOET ENEMMÄN!