Muut kierrokset

Oulun seudun oppaiden opastuspalveluvalikoimasta löytyy useita valmiita kiertoajeluja ja kävelykierroksia. Lisäksi teemme pyöräilykierroksia joki- ja rantamaisemissa tai asiakkaan toivomalla muulla reitillä.

Mikäli valikoimastamme ei kuitenkaan löydy sinulle sopivaa opastusta, räätälöimme juuri sinulle sopivan opastuksen toiveidesi, aikataulusi, teematoiveesi, kohdekäyntiesi yms. mukaan. Erikoisteemoja voivat olla esimerkiksi itsenäisyyden aikaan ja sisällissotaan liittyvät kierrokset, lasten kierrokset tai vaikkapa opastus Oulun ruokaperinteisiin.

Oulun seudun oppaista on moneksi, sillä oppaiden siviiliammatit vaihtelevat. Joukossamme on opetus-, sivistys- ja kulttuuritoimen edustajia, hotelli-, ravintola- ja matkailualan ammattilaisia, sote-palveluiden tuottajia, tutkijoita, kääntäjiä, biologeja sekä monen muun alan edustajia. Näkemystä ja kokemusta löytyy – sinun parhaaksesi!

Oulun seudun oppaiden toiminta-alue on laaja, sillä oppaamme opastavat Oulun kaupungin lisäksi esimerkiksi Iissä, Tyrnävällä, Muhoksella, Limingassa, Kempeleessä ja Vaalassa.

Opastamme suomen lisäksi seuraavilla kielillä: ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, venäjä, hollanti, kreikka, unkari, kiina ja japani.